Fabulous Showgirls Stars Road Tour 2017

Zaterdag 1 juli 2017 Fabulous Showgirls Stars Road Tour

Het sfeervolle Blue Collar Theater was op zaterdag 1 juli het decor van de Fabulous Showgirls Stars Road Tour, een avondvullende cabaret show waarin dragqueens centraal stonden.
Het Blue Collar Theater was omgetoverd tot een sfeervolle nachtclub met tafels en stoelen,
Glitter en glamour stonden die avond centraal met optredens van artiesten uit binnen- en buitenland, voornamelijk playback maar er werd ook life gezongen. En waren optredens van “the Shining Stars” : Kayleigh, Starina en Iris. Daarnaast stonden Daisy D-Zire, Madame Gisela, Sa Mara en Miguel Alen Mistinguett op het podium.
De laatste behaalde afgelopen week op een van de grotere podia in Europa een aantal prestigieuze prijzen.
Zij zorgden voor meer dan 2 uur durende spectaculaire show.
Fabulous Showgirls Stars Road Tour is productie van Jeanine Stage and Entertainment Group en Showentertainment.
De avond werd gepresenteerd door Miss Travestie Holland 2012, miss Malibu Mattel.
Onder de gasten was een delegatie van 17 transgenders van Stichting Transgenders Noord-Holland, waaronder Lindsay van Eindhoven, Vera den Adel, DonnaTella Vergatsie, Tonia Sur Ton, Nel Koops, DaniŽlle Blue, Andrea en verder Jeroen van den Berg, Marjolein Sallť en Bert Woudstra.
DaniŽlla Blue ontving de eerste prijs voor de best geklede dame uit het publiek en ontving een rijk gevulde goodie back met o.a. een haarstuk, gedoneerd door John Gravenmaker, een cheque van € 75 gedoneerd door Make Up Studio en een dinerbon.


Als je een aanvulling of opmerking hebt over deze site dan kun je een mailtje sturen naar Transgenderarchief